11.03.2007

w5 YKC Tarihi Bölüm 1

20 Kasım 2006 saat 22:09 da Klan shibo tarafindan kuruldu.

ilk üyeler

yiitus (ittifakın ilk üyesi, ilk kara listelisi, ilk yok edileni)
king batuhan
zenci_zenci
captanjaws

ittifak bu üyelerin birlikteliği ile kurulmuştur. daha sonra bir çok kahraman savaşçı ittifaka katılmıştır, en akılda kalanları şunlardır;

halili
vaskantos
jawith
kalamary

ittifaka daha dimsoul isimli bir oyuncu katılır, önceleri sessiz sedasız olan bu kişi zamanla, fikirleri ile moderatörlüğe yükselir.

Doğu Bölgesinde yükselişte olan ittifakı engellemeye çalışan bir ittifak çıkar, isimleri Anadolu Birliği olan bu ittifak liderleri savaşma seviş ile birlikte, Yüzük Kardeşlerine ciddi kayıplar verir. İttifakı casus ve hainlerle doldururlar ve de tehdit mesajlarıyla bir çok üyeyi kendi ittifaklarına davet ederler.

Daha sonra Yüzük Kardeşliği, Yacuca'nın ittifakı Gevinleri kendi himayesine alır ve bir çok üyeyi moderatörlükle ödüllendirir. İttifak 22. sıraya kadar yükselmesine rağmen bir düzen, bir birlik ve beraberlik malesef yoktur ve ilk AB saldırı planı hüsranla sonuçlanır.

Bu sırada moderatörlükten yöneticiliğe yükselen dimsoul, ittifaka darbe yapar ve olağan üstü hal ilan eder, bütün herkesin rütbesini ele alarak bütün tepkileri üzerine çeker.

Sıradan bir üye olmayı hazmedemeyen bütün moderatörler ittifakı terk eder. İttifak 22.likten önce 35.liğe arkasından da 38.liğe kadar düşer. Ve dimsoul kendi yönetim kurulunu kurar. Hepside oldukça düşük puanlı oyunculardır.

yacuca
optick
korsunnetci
leitzcell
ozzburn
sveet

Diktatör olarak eleştirilen DimSoul uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığı bölge sistemini Sveet ile birlikte ittifakın ana iskeleti olarak oluşturur, yavaş yavaş düzen kurmaya çalışır. Bu sırada sefil AB casusu kazan_bjk dimsoul'dan rütbe ister, dimsoul şüphelendiği bu isime rütbe vermez.

Dimsoul'un darbesi üzerine ittifakı shibo ile birlikte kurup yükselten zenci_zenci ittifakı terk eder. Geri dönmek üzere.

shibo'nun isteği üzerine kazan_bjk'ye rütbe verilir ve kazan_bjk bütün üyeleri ittifaktan atarak, ittifakı sabote eder. Herkese durum açıklanır ve davetiye yollanır, sadece sadık olanlar ittifaka tekrar katılır.

kazan_bjk'ye herkes elindeki bütün ordusuyla, geriye kalan son mızrağı ile saldırır, tam anlamıyla yok edilir. O zamanların yüksek puanı 8000'den 100 küsüre kadar düşer ve köyünü ağlayarak terk eder.

shibo bu sırada bütün ordusu haine gittiğinden dolayı gafil avlanır ve destan tarafından köyü alınır.

İşte bu hain ittifaka birlik ve beraberlik sağlar, büyük kahramanlar ittifaka katılır, alt ittifak kurulur, basamaklar bu sefer öylesine değil, hazmedilerek çıkılır. Bugünlere kadar gelinir.