4.07.2008

Yüzük Kardeşliği 2008 Yaz Bildirgesi


SİZE ÖZEL YÜZÜK TAKTIK!
ALIN SİZE TORPİL!

Biz dedik size savaşıcaksak bunu onurlu bir şekilde yapalım diye. Siz illa tutturdunuz hobbitte hobbit, delikte delik. Hakaretlerinizden ve küfürlerinizden hiç vazgeçmediniz. Sonunuz Mavi gibi olur dedik dalga geçtiniz. Savaşı siz başlattınız, biz bitirdik. Biz yine burdayız, yine bekleriz!



GELELİM BİR BAŞKA DÜŞMANIMIZ BO_BE KLANINA. KENDİLERİNİ YUKARDA BAHSETTİKLERİMİZDEN AYIRMAK GEREKİYOR.


Evet siz de düşmandınız. Kendinize göre haklı nedenleriniz vardı. Biz Kuzgun'a kucak açarak Tek Yürek ile olan savaşlarını üstlenmiştik. Bu bizi karşı karşıya getirdi. Siz YKC'ye giren bir üyenin artık YKC'li olduğunu ve YKC'nin hiçbir oyuncudan vazgeçmiyceğine inanmadınız. Bilmediğiniz bir başka şey ise YKC'nin şuana kadar hiçbir savaşı kaybetmediğiydi. Bo_Be olarak gücünüze güç katarak sıraları tırmanırken kendinizi güçlü görüyordunuz belki ama YKC ile savaşmadığınız için başınıza geliceklerden haberiniz yoktu.

Şimdi W5 şunu bilsin;

YKC'NİN BO_BE KLANINA YAPTIĞI OPERASYON SONRASINDA BO_BE KLANINDAN KOPMALAR BAŞLADI.

Şimdi T_Y KLANİ TEKRAR KURULDU.

SONUÇ:

m_a_s_k_e bugun 14:12 sıralarında

Arkadaşlar YKC nin saldırı raporlarını herkese gönderdim ve bu saldırıların ayınısı asilkureklere , nizaris , ayazayaz , en manyak ve Prens Kur-Sad da geldi yani anlayacağınız YKC nin alayı bu arkadaşlara daldılar. Ve sonuç sadece bazı arkadaşlar 2-3 köy kaybetti..

Benim size raporları gönderme sebebime gelince herkesin önünde YKC nin kurucularını, yöneticilerini ve oyuncularını kutluyorum. En azından bizim kurucularımız, yöneticilerimiz ve oyuncularımızdan KAT KAT üstün olarak bu oyunu oynuyorlar.

Tek sözüm var YKC gerçekten sizleri kutluyorum birlik olur da bu kadar olur. Bizim Kurucu, yönetici ve oyuncu arkadaşlar boş boş oturacağınıza çıkın gidin bu klandan!!!
-----------------------------------------------------
asilkureklere bugun 14:25 sıralarında
m_a_s_k_e arkadasimizin sizlere ilettigi belkide raporlarin %30 udur cunku kendi adima konusuyorum bir donemden sonra iletme isi SIKMAYA basladi cunku 1 rapor iletirken 4 er 4 er gelmeye basladi raporlar... hesab edin savunmada 450k asker kesmisti bu hesab simdi bir girin bakin kac asker kesmis ve hala kesmeye devam ediyor yogun bir sekilde... ben kimseden destek istemedim fakat aramizda destek isteyen arkadaslar olmustur ve destek gitmemistir... bu sekilde oynayacaksak klan olmanin ne anlami varki saldiri alan 5-6 kisi xxx klanini kurup beraber takilsak ayni kapiya cikar... cok sukur koy kaybetmedim ve kaybetmiyecemde... ama benim kadar sansli olmayan arkadaslarimizda var.. inanin bir cogunuza bu tip saldirilar gelseydi direk oyunu kapatir ve kendi haline birakirdiniz... toplamda 2-3 koy kaybetmemiz tamamen tecrubemizdendir... bu tarz bir saldiri (ki ykc yi bende gercekten kutlarim) biz yapmis olsaydik inanin 30 ve ustu koy almis olurduk.. adamlari kutlamak lazim nerdeyse en tecrubeli oyunculara saldirmayi tercih etmisler... saldirilar hala devam etmekte umarim artik uykudan uyanir ve biraz daha duyarli olursunuz.

iyi oyunlar
-------------------------------------------------------
SEVR81 bugun 14:42 sıralarında
m_a_s_k_e ve asilkureklere arkadaslarımdan sonra benimde söyleyecek bir kac tabiki var.

bakıcısı oldugum ayazayaz hesabı ile birlikte m_a_s_k_e asilkureklere nizaris ve bunlarla birlikte bölgedeki arkadaslarımız yogun saldırı altında.
dün mapus arkadasımız aracılıgı ile ayazayaz ın destek gereken köylerinin mesajı atıldı ve destek talep edilen köylerden bir tanesini maalesef kaybettik digerlerinide mbölge arkadaslarımızın destekleriyle misleri patlattık ve kac tane mis kestik kactane ordu kestik bunu bilmiyorum sizlere rapor göndermeyecegim yada foruma koymayacagım çünkü sadece tebrikler helal olsun demekten baska bir şey yapılmayacak.
burada yogun saldırı alınıyor olmasına ragmen herkes birbirine elinden geldigince yardımcı olmaya calısıyor.
koskoca klanız ama kıpırdayanımız yok.tabiki her bölge savasta her bölge kendince tehlikede ama sanırım sadece m_a_s_k_e nin raporları size durumun ne kadar ciddi oldugunu göstermeye yetecektir.

YKC klanlarında fake destegine 1600 puanlık oyuncu bile katılarak kafa karıstırmaya destek olurken bizim fake taleplerimize 500k puandaki adam bile cekindigi için fake gönderemiyor.

W5 bizi konusuyor biz YKC yi
tebrikler YKC tebrikler birlik ve beraberliğiniz için.